Den tomme lejlighed

Jeg er en 21-årig mand der lige har overtaget en lejlighed fra mine forældre. De har boet i den samme lejlighed i 13 år, og havde endelig besluttet sig for at finde noget nyt. Det var godt for mig, for jeg havde i en længere periode ledt efter noget, som jeg selv kunne bo i. De havde fundet et hus som de så havde købt, som de virkelig havde set frem til. De skulle flytte ind i det om to uger så jeg var allerede begyndt at pakke mine ting. Jeg bor lige nu i studiebolig, som jeg har boet i lige siden jeg har været i gang med min uddannelse som maler. Jeg har i lang tid set frem til at have min egen lejlighed, og har virkelig glædet mig til det. Der gik så de to uger, og mine forældre flyttede ind i deres nye hus. Jeg fik nøglerne til lejlighed, og kigge lige til den. Det hele var bare tomt, og klar til at jeg kunne flytte ind i det. Jeg satte mit tøj, og mine andre ting jeg havde på plads. Jeg havde ikke særlige mange ting, men min plan var at tage et lån, og få købt møbler, og alt det jeg skal bruge til lejligheden. Jeg tog så ind på Letfinanshjemmeside, og fik et godt lån derfra. Jeg fik købt en sofa og reoler. Så fik jeg også købt nogle tæpper. Så min stue blev helt perfekt. Der manglede bare et tv. Det købte jeg så også. Jeg købte ikke særlig meget andet. Lidt kopper og tallerkener, men ellers ikke så meget andet. Jeg fik også lige købt en seng. Lånet reddede mig virkelig, og gjorde jeg at jeg fik min lejlighed godt i stand, og jeg var så glad for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *