De perfekte smykker til Valentines dag

Tiden er inde! Kærligheden blomster, og du har måske fået en romantisk date sat på benene. Men hvad skal du have på? Og skal smykkerne eller tøjet være det, der er mest fremhævet?

 

Her er en guide til, hvad vi synes er de perfekte smykker til en romantisk Valentines date, ville være.

 

De mest romantiske øreringe

 

Der er ikke noget mere romantisk, end en tynd strop kjole og et par store øreringe. Øreringe fremhæver dit smukke ansigt, som er det, der helst skal være fokus på under en romantisk date.

 

Han vil helt sikkert kigge dig i øjnene i mange timer, så hvorfor ikke give ham lidt ekstra at kigge på, med et par smykke øreringe.

 

Du skal finde nogle øreringe, som kan fremhæve din naturlige skønhed, fyre elsker piger der er naturlig smukke, så hellere tag flere smykker på end alt for meget make-up.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, så tag et kig på Abelstedts store udvalg af øreringe, som er perfekte til en skøn romantisk date. De har en bred vifte af stilarter som du kan vælge imellem, så du er sikker på at finde det perfekte par til din romantiske dag, med ham du er vild med.

 

De har noget for hver en smag, og bedst af alt, har de en hel kategori med Valentines smykker. Uanset om du leder efter noget underspillet eller iøjnefaldende, har de helt sikkert de perfekte øreringe til dig.

 

Store øreringe

 

Er du klar på at gå all in på det romantisk, bør du vælge nogle søde blomster øreringe, eller måske nogle store sorte krystaløreringe. I Wolf of wall street bærer den smukke Naomi et par store sorte øreringe, på deres romantiske date. Det ser super godt ud, og giver et utroligt sexet look.

 

Sørg for at bær noget minimalistisk tyndt tøj, og så bær de store øreringe til! Det er helt sikkert vores anbefaling herfra. Og så er vi sikker på, at han bliver helt vild med dig.

 

Hjerte øreringe

 

Man går aldrig galt i byen, med et par hjerte øreringe. De er søde, romantiske og super feminine – Faktisk giver de lige det, som man gerne vil udstråle på en date.

 

Vi anbefaler at du går efter øreringe i guld, da guld er det mest romantiske ædelmetal, som der findes. Er guld for dyrt, er der altid guldbelagte smykker, som kan fås i alle prisklasser.

 

Husk på at du skal bære noget, som du føler dig tilpas i. En fyr kan hurtig mærke om man føler sig tilpas i sit tøj og smykker, så bær det du føler dig tilpas i.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *