Valg af printer til privat brug

Der er stort set computere i alle danske hjem i Danmark i dag, og dertil, står man også i den situation, at man ofte har brug for at få printet noget ud. Det kan være vigtig papirer til tegninger til børnene, som skal farvelægges. Dog har vi et minimalt behov for at printe i dag, da mange papirer sendes online i dag. Det er miljømæssigt, en stor fordel, da vi kan minimere papirforbruget i de danske hjem. Men for den ældre generation, som har en vis sikkerhed i fysiske papirer, og som iøvrigt ikke er særlig tekniks skarpe i forhold til teknologi, så kan det godt være lidt udfordrende.

Hvilken printer er bedst til privat brug?

Det er umuligt, at nævne en bestemt printer, som er bedst til privat brug, da det handler om smagssag og efter passende behov. Printere varierer i mærker, størrelser og funktioner, hvilket skal passe lige nøjagtig til familiens behov.

Printer man meget og ofte, så kan man måske overveje en laserprinter, som kan printe hurtigere, men også er dyrere at indkøbe, til gengæld, er den billigere i længden. Men hvis man ikke har et særligt stort behov for at printe i familien, så er de fleste printere et godt valg, og derfor kan det være visse præferencer, som man går efter. Det kan være størrelsen, så den passer ind i skabet derhjemme, det kan være funktioner, så man kan printe via sin mobil, skal den være trådløs? Skal man kunne printe på begge sider?

Til familien, der printer meget

Hvis du printer meget, og måske printer ofte, fordi du har mulighed for at arbejde hjemme, så vil en laserprinter, fremfor en almindelige printer med blæk, være bedre egnet. En laserprinter ser man ofte til erhverv brug, men man kan også som privatperson, købe en laserprinter.

En almindelig printer bruger blæk, som ofte skal udskiftes. Men en laserprinter bruger lasertoner. Hvis du for eksempel har en laserprinter i mærker Brother, så skal du købe Brother lasertoner til den. Lasertoner gør sådan, at du vil kunne printe hurtigere, og jo mere du printer, jo billigere vil det være i længden.

Til familien, der printer i ny og næ

I de fleste hjem, printer man i ny og næ. Man investerer i blækprotroner rimelig ofte, da de fordamper over tid, men de skal også bruges ofte, for ikke at udtørre. Men hvis man ikke printer særlig tit, så er en almindelig blækprinter det bedste valg, især hvis man ikke ønsker at kaste en formue efter en laserprinter. En laserprinter er en del dyrere end end almindelig blækprinter, og oftest tager man den billigste, eller eventuel en, der er på tilbud. Hvis man kun printer i ny og næ, så kan det godt betale sig, at købe en almindelig printer. Blækken, man kan købe i en slags pakke, og opnå mængderabat. Det er altid en god ting at have blæk liggende klar, fordi blækket kan udtørre eller løbe tør i tide og utide, alt efter hvor meget den bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *