Sid godt på kontoret

Mange mennesker bruger mange timer på kontoret. Der er en vis sandsynlighed for, at du også har nogle timer om ugen på et kontor. Det kan også være, at du sidder der hele dagen hver dag.

Med så mange timer på et kontor er det vigtigt, at man sidder godt. Du skal sidde ordentligt, så du ikke får ondt. Sidder du i den samme uhensigtsmæssige stilling hele dagen, så vil det give smerter.

En god siddestilling kræver en god kontorstol, og så kan det være godt med et stoleunderlag under den. Begge dele kan hjælpe dig til at sidde bedre.

Stoleunderlag

Mellem din kontorstol og dit gulv er det en god idé med et stoleunderlag. Det beskytter gulvet, og det får din kontorstol til at trille bedre.

Du kan sagtens finde et stoleunderlag, der kan passe ind. Køb flotte stoleunderlag til kontoret. Udvalget er bredt, så der er også et stoleunderlag til dig.

Før du vælger stoleunderlag, bør du overveje nogle ting. Hvordan skal det se ud? Hvad skal det kunne? Hvor stort skal det være? Hvis du har tænkt på de ting, så vil det være nemmere at vælge det helt rigtige stoleunderlag.

Du kan overveje, om du skal have mere en bare et stoleunderlag. Får du tit stød på kontoret, så kan du gøre noget ved det. Køb en antistatisk spray med til dit stoleunderlag. Så vil det være mere behageligt at sidde på det.

Mange fordele

Et stoleunderlag under kontorstolen giver dig mange fordele. Hvis der på kontoret er et gulv, der tager skade af kontorstolens hjul, så kan et stoleunderlag beskytte det. Har du et gulv, hvor kontorstolen ikke triller så godt, så kan et stoleunderlag hjælpe.

Du kan også få mere ro på kontoret med et stoleunderlag. Så kan du fx vælge et stoleunderlag i tekstil. Det dæmper støj og beskytter samtidig.

Der er mange grunde til, at du skal have et stoleunderlag på kontoret. Det er bare en god idé, at du overvejer nøje, hvilken slags det skal være. Du skal helst have det ud af det, som du har brug for. Så overvej, hvilke af fordelene ved et stoleunderlag, der betyder mest for dig i din situation.

Stå op

Skal du sidde godt, er det vigtigt, at du også rejser dig op. Du bør ikke blive siddende i din kontorstol hele dagen. Det skal under alle omstændigheder være en ergonomisk god kontorstol, som du sidder korrekt i. Men selvom den er det, bør du også rejse dig op. Flere gange i løbet af en dag.

Du kan stå op og lave noget af dit arbejde. Hvis du har et hæve-sænke-bord og en ståmåtte. I stedet for eller ved siden af dit stoleunderlag kan du have en ståmåtte. Den sikrer, at du står godt, når du rejser dig for at arbejde.

Står du op nogle gange i løbet af dagen, så giver det en afveksling for din krop. Den sidder ikke længere i samme stilling hele tiden. Variationen er med til at forebygge smerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *