Få styr på alt det praktiske til din nystartede webshop

Har du lige startet en webshop og er helt på bar bund i forhold til, hvor man kan købe godt udstyr, og hvad du overhovedet har brug for. Der er mange ting, som man måske ikke tænker over, at man skal bruge, når man skal sende en pakke fra en webshop for første gang. En af dem er forsendelsesmateriale såsom papkasser. Det kan virke åbenlyst, men for at kunne sende et produkt skal du selvfølgelig have noget at pakke den ind i. Få hjælp til at finde de rigtige materialer i artiklen herunder.

Papkasser der passer perfekt til dine behov

Det kan godt være lidt af en jungle af finde de helt rigtige papkasser til en webshop. Der findes mange forskellige slags ude på markedet, og det er svært at vide, hvad der egentlig er god kvalitet.

Det er selvfølgelig vigtigt, at de passer til lige nøjagtigt de ting, du sælger på din webshop. På de fleste webshops sælges der flere forskellige ting i forskellige størrelser, så det kan først og fremmest være en god idé at købe forsendelsesmateriale såsom papkasser i flere forskellige størrelser, der passer til produkterne. Så er du også forberedt på, hvis din kunde shopper en masse ting på din webshop, som skal sendes i en stor pakke.

Det er også muligt at købe nogle mere specielle papkasser. For eksempel findes der papkasser i mere kraftigt materiale, vinemballage, flyttekasser og papkasser med automatbund, som gør den meget nemmere at folde sammen.

Papkasser med fokus på miljøet og bæredygtighed

Det er også muligt at finde papkasser, der er bæredygtige. Disse kan du blandt andet finde inde på Pack2. Kig blot efter de forskellige miljømærkninger. For eksempel kan mange af papkasserne genvindes, og mange af dem er også FSC-mærket, som er en mærkning, der bruges til træ og papir. FSC passer på skovene, og når du ser det mærke, betyder det, at der i den pågældende skov ikke er fældet flere træer, end skoven kan være med til.

Få pakken til at se mere eksklusiv ud: det vil give kunden en god oplevelse

For at få de pakker du sender til at se mere eksklusive ud, er der nogle simple ting, du kan gøre. Du kan for eksempel købe noget silkepapir og putte en smule af det i toppen af pakken. Den lille ting vil med garanti give kunden en oplevelse af luksus og velvære, og han eller hun vil automatisk føle sig mere speciel.

Du kan også lave et lille kort, hvor du takker for, at kunden har handlet på din webshop. Her kan du ganske enkelt designe et kort, som du får printet en masse af. For at gøre det ekstra personligt kan du efterlade lidt plads på kortet, hvor du kan skrive kundens fornavn. Det kræver selvfølgelig, at der er tid til at skrive navnet i hånden, hver gang en kunde aflægger en ordre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *