Stor dansk bank melder deres holdning til krypto ud

Endelig kommer en dansk bank med en officiel udmelding omkring kryptovalutaer, og hvad de vil gøre ved (eller ikke gøre ved) deres kunder, som ønsker at investere i disse valutaer. Danske Bank meldte i juni i år ud, at de vil behandle midler, der kommer til/fra investeringer i kryptovaluta på samme måde som andre, så længe disse overholder gældende lovgivning på området. De holder også løbende øje med, hvad der sker.

Kryptovaluta meget populært i Danmark

Man skulle ikke tro, at der er så meget gang i kryptovalutahandel i et lille land som Danmark, men der tager man fejl. Der foregår meget, og mange danskere er aktivt involverede i en række projekter, der har noget med kryptovaluta at gøre.

Der findes også en række forskellige Facebook grupper, hvor disse emner diskuteres dagligt, og der er mange “eksperter” i disse grupper. Det er super nemt at få spørgsmål, og man kan nemt sætte en diskussion i gang, hvis man ønsker dette. Den skal selvfølgelig også være faglig.

Mange glemmer risikoen

Det lyder meget spændende at investere i kryptovaluta, men der er også meget risikabelt. Der er mange gråzoner, og det kan være svært at forholde sig til. Det er ikke overraskende, at Danske Bank forklarer deres kunder, at der er en række ulemper ved investering i kryptovaluta. I stedet for at fraråde det direkte, så giver de 4 “årsager til forsigtig tilgang til kryptovaluta”. Det er en meget diplomatisk formulering, men det skal de også have, når de er en så stor bank.

Uanset om du er kunde i danske bank eller ej, så er det altså rigtigt, at disse investeringer er meget risikable. Det kan gå meget hurtigt op og ned, og du kan ende med at miste mange penge, hvis du ikke passer på.

Denne artikel blev udgivet i samarbejde med: https://neap.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *