Skal du have glasfilter derhjemme? Sådan kommer du godt i gang

I dag er det meget populært at bruge glasfilter eller glasvæv på væggene derhjemme. Det giver et flot resultat, og så er det ikke særlig besværligt at sætte op.

Derudover holder det godt, når det først er oppe. Der var engang, hvor man næsten altid brugte savsmuldstapet, men det er efterhånden blevet erstattet af glasfilter eller glasvæv i mange hjem.

Hvis du overvejer, om du skal til at eksperimentere med at sætte glasfilt eller glasvæv op derhjemme, så er du havnet på den helt rigtige artikel.

Her kommer der nemlig en guide omkring, hvad du skal vide, og hvordan du gør. Læs med, og bliv inspireret!

Undersøg dine vægge

Når du skal til at lege med glasfilt eller glasvæv derhjemme, så er det vigtigt, at du først undersøger dine vægge. Det kan være, der stadig sidder rester af gammelt tapet? Hvis det er tilfældet, så er det vigtigt, at dette først bliver taget ned.

Derefter skal du i gang med at spartle væggen op. Det er vigtigt, at væggen er jævn, hvis du skal have et pænt resultat.

Der findes forskellige typer af glasfilt, du kan vælge, og når du mangler noget, køb glasfilt hos Maler-maling.dk. Her kan du vælge mellem varmebehandlet glasfilt, ugrundet glasfilt, grundet glasfilt eller problemløser filt.

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv?

Det kan også være, at du slet ikke orker at gå i gang med dine vægge, fordi det kræver så meget at skulle spartle dem op. Hvis det er tilfældet, så findes der heldigvis en anden løsning, du kan benytte dig af. Du kan nemlig vælge at bruge problemløser filt.

Det er, som navnet indikerer, en type filt, der kan løse de problemer, du har med din væg. Når du bruger denne type, så kan den nemlig sættes over ujævne overflade og jævne dem ud, så du ender med at få et flot resultat.

Det er ikke sikkert, at resultatet bliver helt jævnt, men det bliver en hel del flottere. Hvis du skal gøre dette, så skal du sætte filten om med vævlim.

Sådan opsætter du glasvæv og glasfilt

Når du skal i gang med at opsætte dit glasfilt eller glasvæv, så skal du først og fremmest starte med at lime væggen op.

Du kan bruge en stor rulle til at male de store overflader og så bruge en pensel i kanterne. Derefter påfører du en bane ad gangen, indtil hele væggen er dækket.

Du skal vide, at glasvæv og glasfilter ikke strækker sig, og derfor skal du være meget opmærksom på at have vævet eller glasfilteret i den rigtige størrelse. Det er ikke særlig besværligt at sætte glasfilter eller glasvæv op.

Det kan godt være, det kræver en smule øvelse, men når man først har prøvet det et par gange, så går det derudaf. Nu har du forhåbentlig fået et find indblik i, hvordan du skal håndtere det, samt hvad du skal vide, når du skal i gang med at opsætte det.

Du kan også finde god tips og tricks til at opsætte glasfilt og glasvæv på www.maler-maling.dk. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *