NORTAGG ER DIN B2B GROSSIST! 

NORTAGG ER DIN B2B GROSSIST! 

NORTAGG er eksperter inden for elektronik grossist og har igennem lang tid håndteret telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores hjemmeside, som er klar til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler jeres kunder  engros mobiltilbehør så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor engros elektronik har NORTAGG flere solide tilbud til vores besøgende. Det kan være at I muligvis står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres iPhones fungerer optimalt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine kunder optimalt. Som B2B grossist af engros mobiltilbehør har vi mange muligheder for at fikse dine problem. NORTAGG har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af jeres iPhones. NORTAGGs SmartGlass er seriøst stabilt på grund af vores design. Fremfor det klassiske følsommme glas som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en blanding af plastik og kraftigt glas, hvilket giver os et fantastisk produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Vi har altid et gigantisk sortiment af verdens bedste tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del fantastisk muligheder. Mangler dit firma påklædning til jeres kunder? Vi har for det meste gode jakker af den bedste kvalitet, og vi tilbyder engros tøj, så I kan bestille de rigtige mængder til din organisation. Vores kæmpe sortiment dækker over en del forskellige modeller, og vi kan derfor tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte parat til at leve op til jeres krav og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis har vi et enormt udvalg af sportstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til din butik. Vores sortiment vil også hjælpe din virksomhed i den kommende tid eftersom det gode vejr kommer tilbage til landet og flere mennesker skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores poloer være optimal til padeltennsi. Som grossist tøj har vi ofte et fuldt lager og fantastiske tilbud klar til vores besøgende, og NORTAGG tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i særdeles høj kvalitet, og jeres virksomhed vil dermed udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som grossist tøj er NORTAGG altid opmærksomme på vores købers spørgsmål, og vi placerer en kæmpe indsats i vores kundeservice. Købere er derfor altid velkomne til at rapportere en vurdering efter I har givet vores tøj et forsøg, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.