Historien bag Wabi Sabi Living

Wabi Sabi Living er en dansk webshop, som er startet af Sarah Louise Buus, hvor hendes mor Jette Buus senere også er blevet en del af Wabi Sabi Livings univers. Wabisabi-living.dk holder til på Stationen på 1. sal i Silkeborg. Den gamle stationsbygning danner unikke og smukke rammer for deres webshops lokaler. 

Wabi Sabi Livings univers byder på nøje udvalgte produkter, som alle besidder et unikt budskab og har en god historie med sig. Derudover har de en interesse i, at de produkter, som de tilbyder er miljøvenlige og bæredygtigt produceret, ud fra den overbevisning, at hvis vi alle gør en forskel, er det gavnligt for vores miljø og klode. Derfor har varer på shoppen taget højde for netop dette. 

Jette og Sarahs baggrund er i mode- og detailbranchen, og dels også fra Studio Buus, som drives af Jette – her indhenter de en del af deres inspiration til shoppen. Du finder et stort udvalg af forskellige mærker – herunder finder du: Aai Madewithlove, A Beautiful Story, Artefina, A Pure Mind, Bio Scents, Bo Weevil, Cranio Cradle, Dr. Bronner’s, Eco Yoga, GoodBrands, Iris Hantverk, Hydrophil, Kilner, Klean Kanteen, Kok Maison, Korbo, Le Cord, Maison Berger, Maistic Bio Group, Marcel’s Green Soap, Marvis, Mo Man Tai, Nesti Dante, Nippon Kodo, Nkuku, Pure Effect, Rescued, Schmidt’s Deodorant, Simply Gentle, Solwang, Sprout, Toms – One for One, Tangent GC, Waka Waka, Urban Nature Culture, Pukka, Wakaya, Royal Green, Pomax, Yogo, Yoshiko Home, Zertuszone, 38Hours, Lastobject og Mighty Gum

Fælles for de udvalgte brands er godt håndværk, samt at de bygger på stolte traditioner.

Mange af de udvalgte brands er internationale anerkendte brands, og mange af dem har mange års erfaring. Webshoppen udvides hele tiden med nye produkter og brands, og både Jette og Sarah holder sig hele tiden opdateret inden for de nyeste trends inden for velvære, bolig, dufte og luftrensere. De har en klar tilgang til alle produkter og det er at: There is a story in everything – og netop denne tankegang har de med sig, hver gang de udvælger produkter og brands til shoppen. På den måde har de skabt et helt unikt univers af lækre og miljøvenlige produkter. 

Wabi Sabi Living er helt sikkert et besøg værd, og du finder de bedste produkter inden for: dufte og luftrensere, livsstil og velvære, bolig og indretning samt smykker og krystaller. 

Kommentar (1)

  • apo2888| november 8, 2023

    Dear immortals, I need some wow gold inspiration to create.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *