Anderledes bryllupstale

Når vi engang gerne vil have, at noget skal være anderledes så er det fordi at vi gerne vil skille os ud fra mængden og huskes. Måske er det fordi vi ikke ønsker, at tingene skal gå efter en bestemt plan og vi absolut ikke skal være som alle andre. 

 

Det der er anderledes får til at spidse øre, forsamlingen vil være meget mere nærværende og lytte bedre efter. Derfor kan det anbefales at finde et alternativ til den traditionelle tale med de almindelige formaliteter. Et bryllup er en særlig dag og det er helt sikkert meget værd at gøre noget ekstra ud af din tale til bryllupsfesten. Forbered dig derfor gerne i god tid, en velforberedt taler er på forkant!

Muligt anderledes indhold

En anderledes bryllupstale kan eksempelvis have en særlig struktur – være emneopdelt på en særlig måde, have rekvisitter eller som det nye, at to holder en tale sammen. Det kunne være brudens far og mor der holder bryllupstalen sammen. Fordelen ved at være to der holder talen er, at man ikke gentager de samme ord, og adskillige lange taler stjæler tiden til at feste. Det er også nemmere at være sammen om det – er der afsnit i en tale, hvor den ene måske ville blive meget rørt i situationen, så kan man med fordel lade den anden om den del af talen, der ville være svær at læse op.

 

Mindre forsamlinger har skrevet taler med billeder til indholdet og delt dem rundt til gæsterne så de kunne læse med. Med hensyn til rekvisitter så kan enkelte genstande der hives frem af taleren være med til at gøre det spændende og anderledes fordi de fremhæver modtagerens karakter. Holder du eksempelvis tale for en der ryger pibe og hiver en lakridspibe frem, ja så kan alle genkende det. Det som alle kan genkende kan hurtigt blive morsomt eller fange opmærksomheden.

Kommentar (3)

 • George Mathews| juni 19, 2023

  It is with sad regret we are shutting down.

  We have made all our leads available for a one time fee on DataList2023.com

  Regards,
  George

 • Milan Le Hunte| oktober 8, 2023

  Hey,

  We are testing out a new system where we provide B2B Data for free.

  It works in every country and for every industry.

  We would love it if you can give us a try on our google form.

  https://forms.gle/y5xQeuEXv7kdFz8H9

 • KjlGnhm| oktober 19, 2023

  The transgenic line we ultimately selected to use in these experiments had an intermediate level of expression, as the strongest expressing line had a high degree of nonregulated recombination cialis 10mg

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *