2 opgaver, du bør betale dig fra som selvstændig

Når man er selvstændig, så handler det også om, at man effektiviserer den tid, man har. Man oplever tit som selvstændig, at man gerne vil klare det hele selv, det gælder både bogføringsmæssigt og teknisk, men den tid du bruger på det, vil ikke nødvendigvis give dig flere penge i kassen på sigt.

Brug en revisor

At bruge en revisor, eventuel til at holde styr på ens bilag, ens fradrag, og generelt udarbejde virksomhedens årsregnskab, så kan det spare dig som virksomhedsejer, en masse tid. Den tid kan du bruge på at effektivisere din virksomhed, efter virksomhedens branche. Hvis din virksomhed sælger produkter, kan du bruge den på reklame, nyhedsbreve, eller yde god kundeservice på den ene eller anden måde. Altså ting, som gavner din virksomhed, fremfor at stjæle din tid. Hvis du føler, at du på allerede nuværende tidspunkt, bruger alt for meget tid på regnskab, så kan du få hjælp af en revisor. Læs mere her, hvis du bor nær hovedstandsområdet. Du behøver ikke at overlade alle regnskabsmæssige opgaver til en revisor, du kan eventuel nøjes med enkelte opgaver, såsom det årlige årsregnskab.

Betal dig til teknisk hjælp

Noget, som også ofte driller, hvis man især har en webshop, så oplever man ofte, at det tekniske kan drille rigtig ofte. Man bruger uanet af tid på, at prøve at fixe det selv, men det er også noget, som er unødvendig, og hvor du kunne udnytte tiden til gavn for din virksomhed, Derfor kan det være en god ide, at undgå at være stædig på dette punkt, og få hjælp udefra. Enten af andre private iværksættere, eller også firmaer. Hvis det er noget teknisk, som du bør kunne, skal du naturligvis lære det, så du ikke skal betale dig fra det hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *