2 opgaver, du bør betale dig fra som selvstændig

Når man er selvstændig, så handler det også om, at man effektiviserer den tid, man har. Man oplever tit som selvstændig, at man gerne vil klare det hele selv, det gælder både bogføringsmæssigt og teknisk, men den tid du bruger på det, vil ikke nødvendigvis give dig flere penge i kassen på sigt.

Brug en revisor

At bruge en revisor, eventuel til at holde styr på ens bilag, ens fradrag, og generelt udarbejde virksomhedens årsregnskab, så kan det spare dig som virksomhedsejer, en masse tid. Den tid kan du bruge på at effektivisere din virksomhed, efter virksomhedens branche. Hvis din virksomhed sælger produkter, kan du bruge den på reklame, nyhedsbreve, eller yde god kundeservice på den ene eller anden måde. Altså ting, som gavner din virksomhed, fremfor at stjæle din tid. Hvis du føler, at du på allerede nuværende tidspunkt, bruger alt for meget tid på regnskab, så kan du få hjælp af en revisor. Læs mere her, hvis du bor nær hovedstandsområdet. Du behøver ikke at overlade alle regnskabsmæssige opgaver til en revisor, du kan eventuel nøjes med enkelte opgaver, såsom det årlige årsregnskab.

Betal dig til teknisk hjælp

Noget, som også ofte driller, hvis man især har en webshop, så oplever man ofte, at det tekniske kan drille rigtig ofte. Man bruger uanet af tid på, at prøve at fixe det selv, men det er også noget, som er unødvendig, og hvor du kunne udnytte tiden til gavn for din virksomhed, Derfor kan det være en god ide, at undgå at være stædig på dette punkt, og få hjælp udefra. Enten af andre private iværksættere, eller også firmaer. Hvis det er noget teknisk, som du bør kunne, skal du naturligvis lære det, så du ikke skal betale dig fra det hver gang.

Kommentar (5)

 • Rastrear Celular| februar 11, 2024

  Alguns arquivos de fotos particulares que você exclui do telefone, mesmo que sejam excluídos permanentemente, podem ser recuperados por outras pessoas.

 • Pumarehistro| marts 19, 2024

  Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

 • Vernita| marts 27, 2024

  I see You’re in reality a excellent webmaster.
  This site loading speed is amazing. It kind of
  feels that you’re doing any distinctive trick. Moreover, the contents are masterwork.
  you have performed a wonderful activity on this subject!
  Similar here: ecommerce and also here:
  Bezpieczne zakupy

 • Δωρεν λογαριασμ Binance| marts 28, 2024

  Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

 • Cod de recomandare Binance| april 17, 2024

  Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *